Om andligt

Om sidan:

Den här sidan är till för oss alla som är intresserade av det spirituella livet, det andliga, det magiska, ja you name it! Andlighet i dess olika former. Jag kan långt ifrån allt men jag har en hel del att dela med mig av när det kommer till min spirituella resa och hoppas ni vill joina mig. Blogginlägg postas varje måndag och torsdag.

För att underlätta för er så har jag listat nedan några exempel på vad som finns och kommer att finnas längre fram på sidan:


  • Handbok för kristaller och dess egenskaper
  • Attraktionslagen (The law of attraction)
  • Chakra 
  • Naturmedicin
  • Drömmar och drömtydning
  • Tankar, teorier & reflektioner
  • Bok- och film/video-tips
  • Övningar Bakgrund till sidan: 


Personligen googlar jag vardagligen väldigt mycket när det kommer till exempelvis kristaller, drömtydning, spirituellt uppvaknande och attraktionslagen men jag skulle tycka om att ha det mesta samlat på ett enda ställe, lite som GAIA, "den spirituella Netflix". 

Och därför har jag skapat denna sida, för att samla allt vad jag lärt- och fortfarande lär mig och sedan kunna dela det med er som är intresserade av samma sak. 

Så länge jag kan minnas har jag varit intresserad av allt som har med andlighet och liknande att göra. Mitt tidigaste minne kring "andlighet" är från när jag var cirka fyra år och hittade en stor hårnål på marken, jag var övertygad om att det var mitt magiska föremål men jag vågade inte säga det till någon eftersom jag var säker på att ingen skulle tro mig.

Ett annat minne är från när jag var runt nio-tio års åldern och hade mina turstenar som skulle hjälpa mig genom min vardag (jag visste inte då att det faktiskt fanns riktiga kristaller som har egenskaper sedan många tusen år tillbaka), mina stenar var min vardagliga trygghet.
Med det sagt, det var inte förrän jag var femton år och hittade en bok i vår bokhylla som hette "Hemligheten" av "Rhonda Byrne" som min syn på livet förändrades. Boken tilltalade mig så mycket att på två kvällar var boken utläst och direkt efter förstod jag varför livet hade varit som det var, på gott och ont. Jag försökte prata med andra människor om attraktionslagen (den så kallade "hemligheten") men ingen förstod vad jag pratade om och det fanns väldigt begränsad information om detta på svenska sociala medier och i samhället överlag. Det kändes ensamt att gå runt och bära på lösningen till livets problem samtidigt som få människor ville lyssna på vad jag hade att säga. Idag, tolv år efter, kan du ta reda på information om attraktionslagen lite överallt, framförallt på Tiktok och Instagram samt så har många människor även börjat bjuda in kristallerna in i sitt liv, vilket är otroligt uppfriskande att se.