10 - Vad är meningen?

06.02.2023

Hej! 😃 
Måste börja med att säga att jag älskar emojis och sitter nog och spenderar mer tid på ”vilken emoji ska jag börja med idag?” än att skriva självaste inlägget. Ni måste ju hålla med om att dessa emojis är så karaktärslösa —>  ☺️🙂😁
Så ja, det är svårt der där hahaha.

DAGENS samtalsämne är… ödet. 
Nej, jag tror inte på ödet, om ödet nu inte betyder något annat än ödet (eh va?). Jag tror inte på tur och jag tror inte på sammanträffanden. 
För mig är ödet, tur och sammanträffande = attraktionslagen. Tankar och känslor har omedvetet/medvetet fört en till det öde man upplever. Jag ska nu berätta något för er som för mig personligen bekräftar att ödet är något annat än ett sammanträffande.

Som ni kanske vet så älskar jag kristaller och förra året när jag var på ett museum i Uppsala så gick jag in i deras lilla  ”souvenirshop” där man även kunde köpa kristaller. Jag ser flera skålar med olika kristaller och i en av skålarna låg en sort av kristall som heter Dalmatin, denna kristall är ofta beige/vit med svarta prickar men nu kommer vi till ”ödet-delen”…alla kristaller såg mer eller mindre likadana ut när det kom till denna sort men plötsligt ser jag en som såg väldigt ovanlig ut och det såg ut som mitt smeknamn ”Eve”, självklart köpte jag den - jag visste redan då att den var min. För mig var det här en gåva från Universum/Gud, för vad är oddsen att just jag skulle hitta den här kristallen just den tidpunkten och vad är meningen med att jag inte kan hitta en liknande dalmatinsten någonstans? Det ser inte ens ut som en dalmatinsten även om det är det. Och vet ni vad det roligaste är? Det liknar min handstil haha. Livet är fantastiskt på det här viset, magiska överraskningar kan alltid ske, det handlar bara om att öppna ögonen för att vilja se dem. Nedan kan ni se bilden på kristallen! 

Hörni! Ha en fantastisk vecka nu och kom ihåg att vara riktigt snälla och gulliga mot er själv nu! ❤️