15 - Fungerar naturmedicin?

23.02.2023

Hej! Ni kanske har sett att jag har "möblerat" om lite på hemsidan, guld är härligt och tycker det passar fint till hemsidan! 

Idag ska vi ta och snacka lite om naturmedicin, observera att jag endast utgår från egna erfarenheter och har du fysiska- eller psykiska besvär, kontakta professionell vård eller tala med din läkare innan du testar på något nytt/främmande som du är osäker över :)

Personligen föredrar jag medicin från naturen innan jag prövar någonting annat, och med medicin från naturen menar jag då kamomillblommor, rålakrits, salviatee, johannesört etc. 
Huskurer är även något som fungerar fint på mig, exempelvis igår hade jag en liten blåsa på tungan (ni ba okej tack för informationen!!!) men i alla fall, det gjorde jättteont och kunde knappt prata smärtfritt och då tog jag ett glas med ljummet vatten och 1 tsk salt, tror ni det fungerade? Klart det gjorde! Det var första gången jag testade på denna huskur och bara tio minuter efter var smärtan helt borta. Hur bra?
Ett annat exempel är när jag hade corona och jag drack kamomillte 3 gånger om dagen och blev frisk väldigt mycket snabbare än vad jag tidigare blivit när jag haft influensa/bronkit. Alla är OLIKA och detta är något som fungerar för MIG, men något som fungerar för mig kanske inte fungerar för dig, men jag känner att jag måste dela med mig utav detta ändå ;).

Om man är intresserad av naturmedicin så finns det många hemsidor att kolla igenom på nätet men jag skulle rekommendera life, de har allt möjligt och jag är verkligen en lojal kund till dem, älskar deras produkter!

Ja men det var allt för idag faktiskt! Du får ha en fin torsdag och kom ihåg att vara snäll mot dig själv <3