17 - Hur jag manifesterar in jobb 

01.03.2023

Hej! Idag sitter jag och skriver det här inlägget framför en varm brasa i Grisslehamn, jag hade lovat mig själv att bara ta det lugnt och för mig är skriva, att ta det lugnt, så ja här är vi nu!

Du kan kalla det för tur eller öde men jag har medvetet manifesterat in många jobb som jag varit intresserad av. För mig finns det inget som är orealistiskt eller "för stort för att nå". Jag tycker att vi har alldeles för mycket utav "det är för svårt"- eller "det är orealistiskt"-tankar gällande oss själva eller om andra människor. Självklart finns det saker som kan vara mindre möjligt i vår tid men att skaffa ett specifikt jobb eller att få högsta betyg i en utbildning är aldrig omöjligt. 

Jag gick ut gymnasiet med endast ett samlat betygsdokument, det vill säga ingen gymnasieexamen och många F (IG) i betyg, detta på grund av noll fokus och perioder av depressioner. Men det är bara en bakgrundsfakta för att bevisa på att man kan lyckas skaffa jobb och andra möjligheter utan betyg. År 2016 sökte jag jobb på Victorias Secret i Mall of Scandinavia (scandinaviens största shoppingcenter) och jag var endast 19 år när jag sökte jobbet, redan innan jag fick en intervju så bestämde jag mig för att jag skulle få jobbet och att det nästan kändes "onödigt med en intervju" för jag hade ju redan jobbet? (Kände jag inom mig). Jag fick en intervju och efter det så var jag i Stockholm med min mamma och vi åkte förbi en stor reklamskylt av Victorias Secret och då sa jag till min mamma "kolla mitt jobb som jag ska börja på", detta var alltså innan jag ens fått jobbet. Jag forsatte att förställa mig själv i butiken, hur jag talade med kunder och främst fokusera på känslan av att vara anställd där. Jag fick jobbet och självklart blev jag glad som fick jobbet även fast jag redan hade föreställt mig hur det hela skulle bli. Det viktigaste av allt gällande att manifestera något är att tro och jag vet att många har har/haft svårt med att faktiskt tro på en tillfällig lögn men det är just det vad manifestering är. Hjärnan tror på de tankar och känslor som du väljer att mata den med, precis på samma sätt som när man tror på falska katastroftankar och inte blir man förvånad när den negativa omständigheten händer när man gått runt och anat det i förväg en bra tid. Jag hade jättesvårt att tro på mina önskningar förut men just manifesteringar kring jobb har blivit en sanning för mig och det är som att min hjärna inte tänker på att andra kan söka jobbet också, för mig är det tvärtom, om ett jobb som jag verkligen vill ha finns tillgängligt så känns det som att det är till för mig och såhär borde DU också göra (om du inte redan gör det)! Det är något man får träna upp eftersom det handlar om tillit och tro på sig själv och Universum. 

På måndag ska vi tala mer om varför attraktionslagen "inte fungerar" för de som försöker om och om igen. Hoppas du får en bra torsdag och ta hand om dig själv!