13 - Vad innebär ett spirituellt uppvaknande?

16.02.2023

Hej och goddag! 
Först och främst vill jag bara säga att handboken för kristaller är för nuvarande klar rent bildmässigt men en del beskrivningar fattas fortfarande och detta då jag har haft och har mycket att stå i med, jag kommer att fixa detta så fort jag gör lite tid över men har en del andra arbeten på sidan om som jag behöver fokusera på kommande veckorna, men det kommer, i promise!


Idag ska vi prata om spirituellt uppvaknande eller som det heter på engelska, spiritual awakening! Vad är det egentligen? Jo, det innebär att man "vaknar upp" och börjar se livet för vad det faktiskt är: En själ i en människokropp som upplever en inre- och yttre resa som får en att se livet med andra ögon och för att vara tydligare, ett spirituellt uppvaknande är väldigt individuellt. Det finns många symtom på spirituellt uppvaknande men det betyder inte att man upplever alla. Jag personligen har gått igenom många uppvaknanden sedan tidig ålder och mina symtom har varit overklighets känslor, depressioner, yrsel, illamående m.m. Personligen är jag en sökare och kan bli frustrerad om jag inte hittar svar på mina frågor, som till exempel frågor som "vad händer efter döden?", jag tror jag gick runt och ältade i flera år om att jag måste veta svaret och jag mådde otroligt dåligt av att inte få ett facit på det. Tills en dag så berättar min älskade syster för mig att hon läste en bok som ung som sedan dess fått henne att känna sig lugn kring frågor om döden. Jag fick sedan denna bok som en gåva av henne och handen på hjärtat, min oro kring frågor om döden försvann och idag lever jag i övertygelse om att livet inte tar slut efter det här livet. 
Men i alla fall, ett spirituellt uppvaknande kan se ut på olika sätt och kom ihåg att det är inte alltid vackert som man kan se på sociala medier, många visar upp att ett spirituellt uppvaknande är att man ser olika tecken från högre makter, positivitet, glädje och harmoni, absolut, detta kan vara en del utav hela resan, men vi måste prata om alla delar, och symtomen är inga dåliga saker i slutändan, det är en del utav healingprocessen.
Låt mig ta ett exempel, om någon sa till mig varje dag "Du lever på planeten jorden som finns i rymden"  från att jag föddes till att plötsligt när jag är 50 år säga "Det fanns aldrig en rymd, världen du lever i är en stor box av glas i ett gigantiskt labb". Hur tror ni jag hade reagerat? Detta är lite på samma sätt, under ett spirituellt uppvaknade så sker det massa saker inom en och man måste programmera om hela sin syn på livet samt sitt mindset. 
Just nu är jag mitt i en energihöjning och jag har huvudvärk varje morgon och kväll, (observera att jag sällan får huvudvärk annars) och enligt mig är detta en del utav min spirituella resa, det är som att huvudvärken kommer av all energi jag har och jag känner det tydligt. Lite svårt och flummigt att förklara men det är i alla fall en del utav min nuvarande situation. 

Nej nu ska jag dricka upp mitt kaffe och äta frukost innan jag drar mig iväg för att handla lite :) 

Ha en underbar torsdag, ta hand om dig och var extra snäll mot dig själv <3