12 - Vad menas med jämna klockslag? 00:00,19:19…

13.02.2023

Hej! 
Jag minns tydligt från när man gick i mellanstadiet och det gick runt ett kedjebrev om vad de jämna klockslagen betydde. Under den tiden var det inte så mycket talan om just andnighet, det var mest ”hokuspokus” om händelser som skulle slå in eller önskningar. Ett exempel är att 00:00 betydde att man fick önska sig något och 16:16 betydde ”ni kommer bli tillsammans”. Men ligger det inte någonting bakom detta rent andligt och i så fall vad? Det har jag tagit reda på åt oss eftersom senaste dagarna har min mobil visat jämna klockslag typ 2-6 gånger per dag och senaste åren har jag knappt sett ett enda jämnt klocksslag (iaf inte medvetet). 

Det sägs att jämna klockslag är en väg för högre makter att nå fram till oss människor. Jämna klockslag är alltså en av många tecken vi kan få, men vad betyder dessa och går de på något sätt hand i hand med kedjebrevet som vi läste som tonåringar?  Ja, det beror på hur vi tolkar men personligen ser jag tydliga samband. 
Som jag skrev ovan så fick man önska sig något när man såg klockslaget 00:00, självklart ska detta ske naturligt och man bör inte sitta och vänta på klockslaget, det vore inte ett tecken från högre makter då. Kollar vi enligt numerologi så betyder 00:00 att andliga makter villl att du ska släppa din tro på/känsla av begränsningar samt börja bjuda in mer positivitet och tro på överflöd i ditt liv. Att släppa på känslor av begränsningar innebär för mig överflöd, överflöd innebär att allt är möjligt vilket går hand i hand med önskning vilket för mig ger budskapet överflöd. 
Ja, det är en hel värld att hålla reda på, men kom ihåg att aldrig manipulera dina tecken. Tecken ska ske naturligt, att veta om att klockan slår 19:19 om tio minuter och sitta och vänta på det, det är inte ett tecken. Men att slumpvis ta upp mobilen med 19:19 och när det sker upprepade gånger, då kan vi börja snacka om tecken. 

För mig är det tydligt varför jag får så mycket  jämna klockslag i mitt liv just nu, det känns som att min mobil bara kan ticka jämna klockslag nu för tiden haha 😂
Önska jag kunde höra vad du tror och tycker, jag får se till så den här hemsidan snart får ett kommentarsfält!  
 

Hoppas du får en fantastisk måndag och vecka! Och kom ihåg att vara snäll mig dig själv 🤍